IJsprofessor

voor een dag

'MISSCHIEN WEL HET MEEST BIJZONDERE KINDERFEESTJE'

Sinds dit jaar is het voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar oud ook mogelijk om bij Onwijs Lekker IJs zelf IJsprofessor te worden en hiervoor nodigen we je uit in het IJslab op het voormalige Honig terrein in Nijmegen. Niet alleen leuk als kinderfeestje maar ook als gezinsactiviteit of familieuitje!

De reacties zijn overweldigend en  daar is de IJsprofessor heel dankbaar voor. Net zoals voor de reportage van het klokhuis!

INHOUD WORKSHOP

 

PROEVERIJ

We beginnen de  workshop met een proeverij waar jouw zintuigen op de proef gesteld gaan worden en wordt je meegenomen in de wereld van de IJsprofessor.

UITLEG VAN DE IJSMAKER

Een introductie van hoe de ijslolly's gemaakt worden en wat je er zelf allemaal mee zou kunnen doen.

FOTOSHOOT

Tijdens de  workshop met zijn allen in labjas leuk op de foto om het moment op de gevoelige plaat vast te leggen. #eenglimlachopeenstokje

IJSLOLLY'S MAKEN

Nu is het moment daar om echt zelf als ijsprofessor aan de slag te gaan en de ijslolly's te gaan maken. én ze als ze klaar zijn natuurlijk ook pom ze op te eten!

KOSTEN WORKSHOP

Het tarief voor de workshop is €20,00 per deelnemer en vanaf 4 deelnemers komt het tarief op €15,00 per deelnemer. 

BOEKINGEN EN RESERVERINGEN

Stuur een mail naar info@onwijslekkerijs.nl  met de dag dat je het kinderfeestje of met het gezin / familie langs wil komen en dan hoor je snel van ons..

DUUR WORKSHOP

90 TOT 120 MIN

ijs maken met de

ijsprofessor

educatieve

WORKSHOPs

HET IJSLAB

Waalbandijk 16, Smeltkroes | Unit 52

6541 AJ NIJMEGEN

CONTACT

E: info@onwijslekkerijs.nl

T: 06-84400842

NIEUWSBRIEF

© Onwijs Lekker IJs